Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ CASTELAMARE ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!!!


Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 9ου ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΗΣ CASTELLAMMARE DI STABIA-ΝΑΠΟΛΗ(ΙΤΑΛΙΑ)

Ο Μαέστρος και Καθηγητής Νίκος Ευθυμιάδης βρίσκεται στο Castellammare di Stabia-Νάπολη Ιταλίας για να συμμετάσχει στην Διεθνή Κριτική Επιτροπή του 9ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Νέων Μουσικών που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πανέμορφη αυτή περιοχή της Καμπανίας.
Ο Νίκος Ευθυμιάδης συμμετέχει μαζί με κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες όπως ο Βραζιλιάνος Marcio CARNEIRO, του Ανώτερου Ωδείου της Λωζάννης-Σιόν(Ελβετία), ο Francesco DE ANGELIS σολίστ και πρώτο βιολί της Ορχήστρας της Σκάλας του Μιλάνου και της Φιλαρμονικής της Σκάλας, η Livia ROTONDI βιολοντσέλο της Φιλαρμονικής της Σκάλας του Μιλάνου, o Roberto PARUZZO Καθηγητής πιάνου στο Ωδείο της POTENZA και πολλοί άλλοι.
Ο Διαγωνισμός αφορά όλα τα όργανα (πιάνο, κιθάρα, βιολί, χορωδία, σαξόφωνο, άρπα, κρουστά, ακορντεόν, μουσική δωματίου, βιολοντσέλο κλπ.) καθώς και διαφορετικές ηλικίες.
Ο Πανευρωπαϊκός αυτός διαγωνισμός υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας.

 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ... ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ...ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ TOY CASTELAMARE (ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ) ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΛΙΟ ACIENT CORINTHIA ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ...

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΚ.ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου